Om het zo eenvoudig mogelijk te maken om een bestelling te plaatsen, biedt LEDverlichtingszaak.nl verschillende betaalmethodes aan. Hieronder staan alle huidige betaalmethodes beschreven waarmee een bestelling kan worden geplaatst.

iDEAL

De meest populaire betaalmethode in Nederland is iDEAL. Meer dan de helft van alle bestellingen die jaarlijks online worden geplaatst worden betaald met iDEAL. Dit komt omdat een bestelling plaatsen via iDEAL snel en veilig is. Ook komt dit omdat iDEAL ondersteund wordt door alle grote Nederlandse banken. Wanneer je een rekening hebt bij één van de volgende banken kun je gebruik maken van iDEAL:

Rabobank, ABN AMRO Bank, ASN Bank, Bung, Knab, ING Bank, SNS Bank, RegioBank, Van Lanchot Bankiers en Triodos Bank.

Het voordeel aan een bestelling met iDEAL is dat de betaling direct door ons wordt ontvangen. Hierdoor kunnen we meteen aan de slag met de bestelling.

PayPal

Heb je geen bankpas bij de hand maar beschik je wel over een PayPal-account? Dan kan je eenvoudig een bestelling plaatsen via PayPal. Het voordeel aan PayPal is dat er een aankoopbescherming wordt aangeboden in geval van oplichting. Hiermee weet je in ieder geval dat je met een gerust hart een bestelling kunt plaatsen.

Een bestelling plaatsen via PayPal zorgt voor een snelle afhandeling van de bestelling. Dit komt doordat de betaling direct door ons wordt ontvangen waardoor we de bestelling meteen verzendklaar kunnen maken.

Creditcard

Hiernaast is het mogelijk om een bestelling te plaatsen via een creditcard. Er kan hierbij gekozen worden uit American Express, Mastercard en VISA. De bestelling zal direct in behandeling worden genomen terwijl het bedrag later van de rekening zal worden geschreven.

Klarna (achteraf betalen)

Wil je liever eerst de producten ontvangen voordat je deze betaald? Dan kun je het beste kiezen om een bestelling te plaatsen via Klarna. Wanneer je een bestelling plaatst met Klarna, dan zal de bestelling eerst worden verstuurd en dien je de factuur binnen 14 dagen te betalen.

Bancontact / Mistercash

Ook voor Belgische bezoekers is het mogelijk om een bestelling te plaatsen bij LEDverlichtingszaak.nl. Hiervoor bieden wij onder meer Bancontant / Mister Cash aan. Deze betaalmethode is speciaal ontworpen door verschillende Belgische banken.

Het voordeel van deze betaalmethode is dat er op een veilige- en betrouwbare manier een bestelling kan worden geplaatst. Een ander voordeel is dat betaling via Bancontant en Mister cash direct door ons worden ontvangen. Hierdoor wordt de bestelling, indien op voorraad, dezelfde dag verstuurd.

Bankoverschrijving

Als je wilt betalen middels een bankoverboeking dan is dit ook mogelijk. Wanneer je tijdens het plaatsen van de bestelling kiest voor een bankoverschrijving, dan zul je binnen enkele minuten een mail ontvangen met daarin met de bankgegevens en de betalingsreferenties.

Houdt erbij het betalen via een bankoverboeking rekening met de volgende twee dingen:

  1. Een bankoverboeking heeft een langere verwerkingstijdEen bestelling via bankoverboeking heeft gemiddeld een verwerkingstijd van 1-3 werkdagen. Dit komt omdat de betaling door de bank moet worden uitgevoerd en onze betalingsprovider de bestellingen moet verwerken en koppelen.Houdt er dus rekening mee dat wanneer je kiest om een bestelling te plaatsen via bankoverboeking, dat de regel voor 23:59u besteld, morgen in huis, komt te vervallen.
  2. De voorraad wordt niet gereserveerdHiernaast dien je er rekening mee te houden dat de voorraad niet wordt gereserveerd zodra er een bestelling wordt geplaatst door middel van een overboeking. De producten worden pas gereserveerd zodra de betaling is ontvangen. Het kan dus voorkomen dat de gedurende de bankoverboeking dat de producten uit voorraad zijn.Wil je er zeker van zijn dat de producten direct worden gereserveerd? Dan raden we het aan om te kiezen voor één van de andere betaalmethodes. Hiermee wordt de betaling direct door ons ontvangen waardoor we de bestelling dezelfde dag kunnen meegegeven aan de vervoerders.