LEDverlichtingszaak.nl biedt uitsluitend producten aan die gemaakt van zijn van een zeer hoge kwaliteit. Omdat we hiervan overtuigd zijn, bieden wij op al onze producten minimaal 2 jaar garantie aan.

In enkele gevallen wil het weleens voorkomen dat een product sneller kapot gaat dan eigenlijk zou mogen. Wanneer dit gebeurd gaan we dit natuurlijk voor je oplossen. Op deze pagina vindt je alle garantievoorwaarden terug en vindt je hier meer informatie terug over hoe je de garantieprocedure kan starten.

Garantievoorwaarden

Wanneer er een defect ontstaat dan wordt er minimaal 2 jaar garantie gegeven. Echter zijn er wel enkele voorwaarden van toepassing. Zo mag een defect niet ontstaan door onjuist- en onzorgvuldig gebruik en/of installatie. Mocht dit wel het geval zijn dan is de garantie niet meer van toepassing.

Gebruik maken van garantie

Heb een product dat binnen onze garantietermijn kapot is gegaan? Onze excuses hiervoor. We gaan dit graag zo snel mogelijk voor je oplossen. We willen je graag vragen om een e-mail naar onze klantenservice te sturen met daarin het ordernummer en een uitgebreide omschrijving met wat er mis is met het product.

Contact

Heb je verder nog vragen die te maken hebben met onze garantievoorwaarden? Neem dan contact op met onze klantenservice. Dit kun je doen door op onze contactpagina het contactformulier in te vullen of direct een mail te sturen naar: [email protected]